Over ons

Bij KERA vindt u alles voor het mengen en vermalen van hoogwaardige grondstoffen tot een optimaal eindproduct. Naast machines, maalmedia en maalpotten, die u tot in detail kunt finetunen, geeft KERA professioneel advies voor het beste resultaat.

 

Onze kracht zit hem in de custommade producties. Naast het standaard programma, past u elke machine aan naar uw wensen. Door de lange bestaansgeschiedenis, opgebouwde ervaring, leveringsbetrouwbaarheid en vele referenties bent u bij KERA aan het juiste adres.

GESCHIEDENIS KERA

Kera Industrial Ceramics & Grinding Mills vindt zijn oorsprong al in 1934. In dat jaar startten we met de productie van maal- en mengmachines en de verkoop van maalmedia in Soesterberg.

In het jaar 2000 kwam KERA in handen van Huisman beheer B.V. Huisman was al vanaf 1982 huisleverancier van de maalmachines en aanverwante onderdelen. Vanuit deze achtergrond zijn alle activiteiten naadloos overgenomen en geperfectioneerd.

Door de jaren heen heeft KERA veel ervaring opgebouwd. Met projecten voor verschillende multinationals zijn we gespecialiseerd in alle industrieën, van chemisch tot farmaceutisch en verfindustrie. U vindt onze producten in Nederland, Europa en de rest van de wereld.

 

ACTIVITEITEN KERA

De hoofdactiviteiten van Kera Industrial Ceramics & Grinding Mills bestaan uit de productie van rolstellingen voor maalpotten van 1 tot 15 liter, kogelmolens van 40 tot 12.000 liter en de verkoop van bijbehorende maalpotten en maalmedia (maalkogels) zoals steatiet en Alumina.

MEER INFORMATIE
OF EEN OFFERTE OPVRAGEN